Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

12:00

Östra Torps GIF

Referat: Köpingebro IF - Östra Torps GIF

Köpingebro 3-5 Östra Torp (1-2)
Mål: 0-1 Kristoffer Ekström (Martin Jönsson) 9 min, 0-2 Kristoffer Ekström (Kristoffer Hansson) 15 min, 1-2 25 min, 2-2 57 min, 2-3 Kristoffer Hansson (Anders Johnsson) 59 min, 3-3 65 min, 3-4 Kristoffer Ekström (Martin Rengbo) 85 min, 3-5 Kristoffer Ekström (Benny Mårtensson) 90 min.

Målfest i årets första match. Premiären spelades på en stelfrusen gräsplan borta mot Köpingebro och vanns av Östra Torp med 5-3 efter ledning 2-1 i paus. Torp inledde strålande och Kristoffer Ekström prickade stolpen redan efter 20 sekunder efter fint framspel av Kristoffer Hansson. I den 9:e minuten tar sig Martin Jönsson fram på vänsterkanten och hans inlägg möts perfekt av Kristoffer Ekström som sätter 0-1. I den 15:e minuten är det dags för Kristoffer Ekström att måla igen fram till 0-2, den här gången framspelad av Kristoffer Hansson. I den 25:e minuten reducerar Köpingebro till 1-2 som också blir halvtidsresultatet. I paus görs tre byten där Benny Mårtensson, Martin Rengbo och Alexander Nilsson ersätter Kristoffer Ekström, Joakim Vedmar och Victor Larsson. Efter 54 minuter kommer även Fredrik Mårtensson in och ut går Philip Marklund. Efter 57 minuter kommer Köpingebros kvittering fram till 2-2. Torp replikerar blixtsnabbt och i den 59:e minuten sätter Kristoffer Hansson bollen behärksat i mål fram till ny ledning 2-3 efter fint framspel från Anders Johnsson. I den 65:e minuten tillåts Köpingebro ännu en gång kvittera, den här gången fram till 3-3. Kristoffer Hansson byts ut i den 70:e minuten och Kristoffer Ekström kommer in igen. I den 73:e minuten byts Martin Jönsson ut och Victor Larsson kommer in igen. I den 76:e minuten byts Kent Larsson ut och Joakim Vedmar kommer in igen. I den 85:e minuten tar Martin Rengbo sig runt på högerkanten och slår ett fint inlägg till Kristoffer Ekström som sätter ett nytt mål fram till ledning 3-4. Hattrick av "Ekan" i debuten!!! I matchens sista minut vinner Benny Mårtensson en nickduell och skarvar fint fram bollen till Kristoffer Ekström som sätter sitt fjärde mål i matchen fram till slutresultatet 3-5. Skönt med seger i årets första match...